+31 (0)41 344 10 00

Partner in industriële automatisering

MD-Square bestaat sinds 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering. Voor een sterk groeiend aantal organisaties leveren wij flexibele, klantgerichte en efficiënte totaaloplossingen. Complexe projecten worden volledig in eigen beheer door ons uitgevoerd. Het zgn: 'onestop-shopping' - principe. Naast onze kennis op het gebied van software -/hardware bieden we een enorme meerwaarde, onze mensen begrijpen door hun jarenlange, opgebouwde kennis en expertise hoe een proces werkt, wij spreken dezelfde taal.

Software Engineers

Ons team bestaat uit gedreven en veelal gecertificeerde software engineers met veel ervaring met PCS7, BATCH (S-88), MES PLC, SCADA- / HMI-toepassingen.

Totaalprojecten

Snel schakelen binnen grootschalige automatiserings trajecten is vaak lastig maar wij bieden voor ieder project een passende oplossing.

Hardware

Naast de nodige kennis leveren wij ook alle mogelijke hardware oplossingen. Wij maken uw proces efficienter!

Consultancy

Wij geven advies omtrent aanschaf, onderhoud en personeel voor uw proces.

Over ons

MD-Square bestaat sinds 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering. Voor een sterk groeiend aantal organisaties leveren wij flexibele, klantgerichte en efficiënte totaaloplossingen. Complexe projecten worden volledig in eigen beheer door ons uitgevoerd. Het zgn: 'onestop-shopping…

Lees meer

Contactgegevens

De Amert 126
5462 GH, Veghel
Nederland

E:
T: +31 (0)41 344 10 00